12 Ekim 2009 Pazartesi

Büyükşehir belediyesi önünde ikinci toplantı

arkadaşlar,cuma günü belediyenin önünde toplandık.bize söylenen,ruhsat alma çalışmaları sürüyomuş,alındığı taktirde evler 15 gün içinde verilecekmiş,bu cuma tekrar toplanacaz,başkan gelip kendisi açıklama yapacakmış,söylenen bu.16 ekim cuma günü lütfen....herkez gelsin.bu iş başka türlü çözülmicek galiba TOPLANALIM cumaya.


lütfen arkadaşlar 16 ekim cuma günü konakta belediyenin önünde saat 15.00 da toplanıyoruz,herkes birbirine haber versin,ne kadar kalabalık olursak o kadar etkili olur fikrindeyim.bu işin peşini bırakmayalım bizden ses çıkmadıkca bunlar istediği gibi hareket ediyolar.UNUTMAYIN....16.EKİM.CUMA SAAT.15.00 DA ORADA OLALIM...


MERHABA,LÜTFEN CUMA GÜNÜ HERKEZ SAAT 15.00 de KONAK BELEDİYE NİN ÖNÜNDE OLSUN BİRLİKTE KALABALIK OLALIM. TANIDIĞINIZ TELEVİZYONCU.GAZETECİ VARSA LÜTFEN ONLARA DA HABER VERİN BU REZİLLİĞİ BASINA YANSITALIM,SESİMİZİ DUYURALIM....BAŞKA TÜRLÜ OLMIYACAK, BU İŞ ÇOCUK OYUNCAGINA DÖNDÜ.16 EKİM CUMA SAAT 15.00 de BİRLİK OLALIM.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhabalar arkadaşlar,belediye önünde toplanalım toplanmasınada bu iş sadece kadifekale olayına döndü kadifekalilerin sorunu çözülsede yeşil blokların sorunu çözülmeyecektir bence . Yeşil bloklardan ev alanların toplanması gereken yer ise mavişehir toki bürosudur çünkü belediye ile telefon görüşmesi yaptığımız zaman bize dedikleri yeşil konutlardan toki sorumludur ne yapacağımıza bence karar verelim kadifekale grubunu zaten destekliyoruz ama bizi kimler destekleyecek ?

GRS dedi ki...

Belediyenin oradan tokiyede geçelim ama kimse kalmaz herhalde o zamana.