17 Ekim 2009 Cumartesi

16 Ekim de Büyükşehir Belediyesi önünde tekrar toplanıldı

Belediye girişinde toplanan kalabalık eylemini yaptı. Söylenildiği gibi Başkan çıkıp bir konuşma yapmadı. Bekledikçe sinirler gerildi. Çevik kuvvet polisi karşıya sorun çıkabilir diye dizildi. Başkanın arabası ayrılırken engellemeye çalıştık ancak tabi fazla ileriye gitmedik. Zaten içinde başkan yoktu hatta akşam ege tv bu görüntüleri gösterirken başkanın belediye binasında olmadığını söyledi. Ticaret odasında mı ne yemekteymiş. Neyse bir süre sonra içeriye alınan sözcüler ancak hiçbir eylem yapılmaması sözü ile konuşma yapmaya birini ikna etmişler dediler başkandan sonra ikinci adam adı Selçuk ve toki ile asıl ilgilenen kişi çıktı bir konuşma yaptı. Önce dedi dinlemezseniz döner giderim :D sonra dediğine göre işte elektrik sorunu vardı, su sorunu vardı çözüldü oturduktan sonra sorun çıkmasın diye test edilecek, asansör sorunu için toki görüşülmüş cevap alınmış ve başka birkaç pürüz varmış onlar içinde başkanla beraber haftaya Ankara ya gidilecekmiş ancak haftaya daha net cevaplar verebilirim diyor. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyor ama umarım oyalamıyordur. Hayırlısı.
Sonra herkes dağılırken dedik Ak Parti Binasına gidelim 3 kişi kaldık gittik. Orada ilgilendiler hoşgeldin beş gittin. Ad soyad tel aldılar ilgilenip arayacaklar derken orada Seyfettin Bey dedi ki İzmir Milletvekili Tuğrul Yemişçi burada çıkmak üzereydi çıkmadı ise görüşün. Çıktık gerçekten çıkıyordu yolda yakaladık hiç problem etmedi aldı odasına hiç aceleye getirmeden dertlerimizi dinledi. Sorunu öğrenip arayacak, oda aldı numaralarımızı. Bunda da Hayırlısı İnşaAllah.




2 yorum:

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bugün belediyenin önünde toplandınız mı? herhangi bir yeni bilgi varmı bizmle paylaşırsanız sevinirim.

GRS dedi ki...

16 Ekimde Belediye önünde toplantıda Belediye yetkilisi Selçuk Savcı Bey haftaya net cevaplar verebilirim diyordu ne oldu bilen var mı ben İzmir de değildim o hafta.