19 Temmuz 2010 Pazartesi

Toki Teslimatlar

Toki evleri teslim etmeye C1 blok ile bugün başladı. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.

32 yorum:

Grs dedi ki...

Öncelikle emeği geçen tüm komşularımıza teşekkürlerimi bildiririm, 2 seneye yakın uğraşların sonunda evler teslim ediliyor.

Değerli vakitlerini bizler için harcayan tüm komşularım, hatta artık yakın dostlarım olan arkadaşlarım ve abilerim (onlar kendilerini biliyor) tekrar tekrar teşekkürler. Tuncay Bey'e aynı şekilde uğraşıları ve bilgilendirmeleri için ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.

Mühendis Murat Bey'e de çalışmalarında ki çabalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum.

Teslimatlar ile ilgili olarak :
Evlerin kapısı açık. Herkes evini gidip görüyor, sonra C2 blokta Toki yetkililerine eksikleri söylüyor, taşınmaz teslim föyü ne bunlar işaretleniyor, hemen teknik kadro ilgilenmeye çalışıyor. Taşınmaz teslim tutanağı ile birlikte imzalanıyor ve 4 nüshadan asılları bizde kalıyor.

Tavsiyem bir kağıt kalem alıp eksiklerinizi not alın ve teker teker söyleyip işaretlettirin, ardından listeyide verin bakıp düzeltsinler.

Kalın sağlıcakla.

Gürsan.

Grs dedi ki...

Bir konuda desteğinizi bekliyorum.
Üçkuyular tarafından otobana girip, güzergahında otobanı kullanan belediye otobüslerinin tümünün, otoban üzerinde Petrol ofisi ve Selway outlet alışveriş merkezi olan servis alanında yapılacak bir duraktan geçmelerini sağlayacak yazışmalar yapacağım.
Bu düzenleme otobandan giden herhangi bir otobüse binip, Selway de inip asıl ihtiyacı olan otobüse binebilme imkanı sağlayacaktır. Şu an üçkuyularda bu otobüslerin birinin durduğu durakta biri durmuyor, ya karşı durakta duruyor, bir sürü eziyet. Ayrıca yol üzerinde birşeyler yeme-içme ve alışveriş yapma imkanı sağlar. Hoş bana çok pahalı geliyor ama bazen indirimler oluyor.

Selway mağazalarınada bu konuyu götüreceğim, eminim ki destek vereceklerdir. Sonuçta müşteri kazanma şansları olacak.

Şimdiden teşekkürler,
Gürsan.

sebnem dedi ki...

Otobüsler ile ilgili durak eklenmesi talebiniz çok mantıklı. Dün evi görmek için gittiğimde 17 nolu otobüs geçti. Otobüs saatlerinin en az 23'de kadar uzatılması ve seferlerin sıklaştırılması çok faydalı olacaktır.
Ayrıca biz en kısa süre içerisinde evimize taşınmayı planladık eminim bizim gibi düşünen komşularımız vardır. Evlerin su ve elektrik işlemleri çok önemli evler güzel temiz fakat su ve elektrik olmadan bu yaz gününde taşınmak çok zahmetli olacak. C1 blok yönetim seçimi ile ilgili toplantıyı nasıl yapacağız?

ahmet atilla dedi ki...

slm benim dairem 39.
dün sabah 9 da buluşulup yönetici seçileceği şeklinde yorumlar yazılı idi fakat bu konu ile ilgilenen fazla kişi olmadığını hatta evinin anahtarını almaya o saatlerde ancak 5 6 kişi geldiğini gördüm.
dün sabah o saatlerde yönetici şirketi ile de konuşuldu hatta imza atıldı. fakat bir netice var mı bilemiyorum. bir an evvel yönetici seçip su tesisatını devreye sokmalıyız
ayrıca bugun tedaşa gittim. bozoğlu ndan alıyorsanız 10-13 gün sonra gelin felan dediler. bozoğlu inşaattakiler ise bu çarşamba yani yarın gidebilirsiniz demişlerdi.

Adsız dedi ki...

hangi bloktasınız siz.Ben C2 bloktayım.Anahtarları cuma günü alıyoruz.Pazar günü taşınmayı planlıyorum.

sebnem dedi ki...

Bu pazar taşınmayı biz de hayal etmiştik fakat binada elektrik ve su yok. Elektrik aboneliklerinin alınabilmesi için bozoğlunun tedaşa belge iletmesi gerekiyor. Bugün tedaşa gittiğimizde evrakların ulaşmadığını ve evrakların gelmesinin 10 gün sürebileceğini ilettiler. Su aboneliği ise daha da çileli apartman içinden bir yöneticin ilgileni su için başvuru yapması gerekiyor. Bu süreçlerin tamamlanması en iyi ihtimalle bir ayı bulur. C1 blokta şu anda ulaşabildiğimiz sadece 4 kişi var.

Adsız dedi ki...

tedaşa ulaşmayan evrak neymiş arkadaşlar?herkes(en azından ben)taşınmayı düşünüyorum.c6 d:44 semih

xmxnmmm dedi ki...

Dün bekçi ile görüştüm.Şantiye elektriğini asansör için kullandırdıkların söyledi.Taşıma şirketi asansör kurabiliyor.Taşınmada sıkıntı yok.Ama evde oturmayı düşünenler su -elektrik yokken nasıl yaşanır bilemiyorum.Ben sadece evi taşıyacağım.İşlemler tamamlanıncaya kadar başka yerde konaklayacağız.En azından diğer eve kira vermeyi bırakacağım.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Admin dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Tester dedi ki...

Test

xmxnmmm dedi ki...

Helal olsun sana admin böyle terbiyesizlerin yazılarını yayınlamayalım bencede.Hepimizin morali bozuluyor.NAsıl komşu olacağız bunlarla anlayamadım.Saygılar.

Ali DOĞAN dedi ki...

C5 ALİ Doğan

Kendi adıma bende emeği geçen tüm arkadaşlara tuncay bey başta olmak üzere teşekkürederim,tüm arkadaşlarla tanışmak ümidiyle.
Gürsan bey teslimatla alakalı bilgilendirmenizden dolayı teşekkürederim.c5 deyim cuma anahtar teslimi var ,tüm komşularıma ve site sakinlerine hayırlı olmasını dilerim allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin hepimize.
Saygılar...

Grs dedi ki...

Tanıdığım kişilerin bizzat tedaşa gidip öğrendiği ve telefon ile bana bildirdiği bilgiye göre; bireysel elektrik abonelikleri için Çankaya'daki Onur Hanı yanındaki Tedaş C1 blok için Salı günü abonelikleri vermeye başlamayı düşünüyormuş. C1 ve C2 blokların bilgileri sisteme girilmeye başlanıyor ve pazartesiye kadar süreceği bildirilmiş. Birde herkes sayaç numarasını öğrenip gelirse hata olmaması açısında daha iyi olur demişler.
Sanırım diğer bloklarda Salı ve sonrasında başlayacaktır.

ahmet atilla dedi ki...

değerli c1 blok daire sahipleri....
24 temmuz cumartesi saat 15.00 de c1 blok önünde yönetici secimi ve su tesisatı bağlantısı konusu konuşulacaktır. su bağlantısının tamamlanması için toplantıya katılım gerekmektedir.

Grs dedi ki...

Bizimle dava açan gruptan daire sahiplerine bir duyurum var. Avukat 25 Temmuz Pazar öğlen Toki konutlarında olacak, öğleden sonraya kadar kalacak. Taşınmaz teslim tutanaklarının fotokopileri lazımmış onları ulaştırabilirseniz avukata teslim ederiz.
Ayrıca başka hakkını aramak isteyenler görüşebilirler.
Hoşçakalın.

Adsız dedi ki...

C4 BLOK İÇİN ;

25.07.2010 PAZAR GÜNÜ SAAT 15:00 DE İLK TOPLANTI ;
UYGAR YÖNETİM FİRMASI YÖNETİCİLERİ , FİRMA AVUKATI VE MUHASEBECİSİ EŞLİĞİNDE BİZİMDE KENDİ AKLIMIZA TAKILANLARI SORMAK İÇİN TOKİYE KARŞI DAVAMIZI AÇAN AVUKATLIK BÜROSU AVUKATLARINDAN SAYIN NUMAN GÖK NEZARETİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.KOMŞULARIMIZLATANIŞMA ANLAMINDA GELEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.MEDENİ BİR ÇERÇEVEDE HERKES AKLINA TAKILAN SORULARI YENİ YÖNETİME VE ONLARI TEMSİL EDEN AVUKATINA VE BİZİM AVUKATIMIZA SORDU VE ONAY VERDİ . APARTMAN SAKİNLERİNDEN 3 KİŞİ DENETÇİ SEÇTİK , DENETÇİ İMZASI OLMADAN YÖNETİM HERHANGİ BİR İŞLEM YAPAMAYACAK VE BANKADAN PARA ÇEKEMEYECEK.
YAPILACAK HERŞEY DAHA ÖNCEDEN APARTMAN BİLGİ PANOSUNA ASILARAK APARTMAN SAKİNLERİ BİLGİLENDİRİLECEK . YÖNETİM KAFASINA GÖRE BİR İŞ YAPAMAYACAK .YAPILACAK İŞLERİN TEKLİFLERİ EN AZ 3 FİRMADAN ALINACAK VE APARTMAN GÖRÜŞÜNE AÇIK OLACAKTIR.
ABONELİK BEDELİ + İLK AY AİDATI OLAN 200 TL MAKBUZ KARŞILIĞI TOPLANMIŞ GEREKLİ İŞLEMLERE BU GÜN BAŞLANACAKTIR.TOPLANTIYA GELEMEYEN APARTMAN SAKİNLERİ LÜTFEN EN KISA SÜREDE YENİ YÖNETİM İLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

GELEMEYEN APARTMAN SAKİNLERİ DENETÇİMİZ OLAN SAYIN ONUR AÇIKGÖZ 'Ü 0 505 789 54 34 NOLU TELEFONDAN ARAYIP BİLGİ ALABİLİRLER .
KENDİLERİNE ULAŞILAMAYAN MALİKLERE TOKİNİN VERECEĞİ İRTİBAT ADRESLERİ LİSTESİNE GÖRE RESMİ TEBLİGAT GÖNDERİLECEKTİR.

HEPİMİZE HAYIRLI OLMASI DİLEĞİ İLE ...

ahmet atilla dedi ki...

bugun tedaşa gittim . galip beyle görüştüm. bu sabah daha yeni belgelerin eksik kısımlarını getirmişler. onları yazıyordu zaten geldiğimde. çarşamba günü c1 lilier gelebilirmiş. hatta direk 2. kata müracaat edilebilirmiş.

Adsız dedi ki...

KOMŞULARIM BENİM BACANAK BORNOVADA BİR SİTEDE OTURUYOR AİDATLARI 55 TL HİZMETLER BİZİMKİNE BENZER FAKAT AYRICA GÜVENLİK BU PARAYA DAHİL BİZDE BASTIRALIM. GÜVENLİK HİZMETİ SAĞLASINLAR.

Grs dedi ki...

C1 Blok için Bireysel Tedaş abonelikleri 28 Temmuz 2010 Çarşamba yani bugün başladı.
Gerekli belgeler :
1- TAŞINMAZ TESPİT FÖYÜ VE FOTOKOPİSİ
2-) TAŞINMAZ TESLİM TUTANAĞI
3-) NUFUS FOTOKOPİSİ
4-) 124 TL

C1 blok sakinleri hemen başvurunuzu yapınız ki elektrikleri açmaya bir anönce gelsinler.

Gürsan.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar herkese hayırlı olsun.okul inşaatı bitmemiş.çocuklarımızı hangi okula gönderceğiz.bilgisi olan varmı.teşekkürler.

Adsız dedi ki...

bütün tokı kat maliklerine yeşil bloklarda oturan kat malikleri taksitlerin 2 ay daha ertelenmesi ile ilgli bir dilekçe düzenlenmiş.bu dilekçe uygar yönetim de bulunmakta herkesinbu dilekçe ile şahsi olarak tokı ye faks çekmesi sonucu taksitler 2 ay ertelenme olasilığı çok yüksek bunu bütün kat malikleri göndersin en azından bir nebzede olsa bizi rahatlatacaktır.burdan iletişime geçen herkesin duyarlı olması dileğiyle iyi günler.

Grs dedi ki...

Aldığım duyumlara göre 19 Ağustos 2010 Perşembe günü Toki Yetkilileri, yönetimle ilgili vs. sorunları çözmek üzere C3 blokta toplantı yapacakmış, tüm kat maliklerini davet edecekmiş. Bu konuda başka bilgisi olan var mı?
Gürsan.

Adsız dedi ki...

19 AĞUSTOS 2010 TARİHİNDE DAİRELERİN GERÇEK SAHİBİ TOKİ ANKARADAN GELECEK EKİP SİTE YÖNETİM PLANINI VE KENDİLERİ YÖNETİMİ SEÇEMEYEN BLOKLARIN YÖNETİM İŞİNİ BELİRLEMEK ÜZERE KONUT ALANINDA TOPLANTI YAPACAKTIR.
GEREKLİ RESMİ AÇIKLAMA APARTMAN GİRİŞİNDEKİ KAPILARDA ASILI OLUP HALİ HAZIRDA YÖNETİMİ SÜRDÜREN UYGAR YÖNETİMEDE GERÇEK ANLAMDA BİR RESMİYET KAZANDIRACAKTIR DİYE TOKİ YETKİLİLERİNDEN BU GÜN BİR AÇIKLAMA GELMİŞTİR HERKESE DUYURULUR

Adsız dedi ki...

56 daire biraraya gelip imza atmadan kanunen YÖNETİM PLANI 5/4 çoğunlukla olur diyen görüşü kanun çürütüyor.
5/4 çoğunluk var olan yönetim planı değiştirilmek istenirse ancak geçerlidir.
ilk kez yapılacak bir YÖNETİM PLANI 56 dairenin katılımı olmaksızın gerçekleştirilemez.
Şahsen biz kirada oturan bir aile olarak zor da olan bir aile olarak yine de oraya gelip UYGAR YÖNETİM in emirvakilerini kabullenmek istemiyoruz.
200 Lira ilk aidat belirlemiş sonra ayda 50 lira alıyoruz demişlerdi.

neye göre belirliyorsunuz onu da anlamış değiliz.O yetkiyi kim verdi?

Kat Mülkiyeti Kanununun 33. maddesinde çoğunluğun dediği olur demiyor.

Herhangi bir malik toplantı kararlarına itiraz edebilir mahkemeye başvurabilir diyor.

Biz Uygar Yönetimin 50 lira aidatını çok buluyoruz.

Umarım birileri ya öde ya terk et demez.
Ya da evini sat demez.Ama diyenler olabilir.Zeka seviyesi çok ileride bir toplumuz hayatında kanun kitabını almayan hayatını iddia ve at yarışı oynayarak geçiren bir toplumda hürraaa çala kalem iş yapma potansiyeli yüksektir.

Bayılırız insanların garibanlığını kullanmaya sebeblenmeye.

Uygar yönetim olduğu sürece evimizi kullanmayı düşünmüyoruz.

Bu özelleştirme zihniyetini de dar gelirli aile olarak vayy anam yandık bittik kira ödemekten taksitleri yetiştirmekten diyen bir tabakanın koştura koştura
özel şirkete yönetim verme tembelliğini de kabul etmiyoruz.
56 daire içinde elbette bu işleri daha önce yapmış namuslu şerefli dürüst insanlar elbette vardır.

Hemen atla koşarcasına ÖZEL YÖNETİM
ÖZEL ŞİRKET hastalığını da anlayabilmiş kavrayabilmiş değilim.

Özel şirket olduğu sürece para vermeyeceğiz.Aidat ödemeyeceğiz.

Uygar Yönetim hukuksuzlukla yol alıyor.zor durumdan fayda sağlayarak ilerliyor.

Uygar Yönetim icraya başvurursa aidat alabilmek için kendilerini Sulh hukuk mahkemesi ile YOK sayma
alternatifimiz vardır.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar 1 ay sonra okullar açılacak,fakat okul inşaatı bitmemiş.nedense hiç kimse merak etmiyor bu durumu.çocuklarımızı nereye göndereceğiz.bilgisi olan varmı.saygılar.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar c-6 bloğun elektrik ve suyu ne zaman bağlanacak.bilgisi olan varmı.

Adsız dedi ki...

C-1 **** SU YOK ELEKTRİK VAR
C-2 **** SU VAR ELEKTRİK VAR
C-3 **** SU VAR ELEKTRİK VAR
C-4 **** SU VAR ELEKTRİK YOK
C-5 **** SU VAR ELEKTRİK VAR
C-6 **** SU YOK ELEKTRİK VAR

C-4 DE VE C-2 DE ÇALIŞMALAR HALEN SÜRMEKTEDİR. C-2 HER NE KADAR ELEKTRİK VAR İSE DE SİSTEMDE KAÇAK VARMIŞ , KAÇAK BULUNANA KADAR GÜNDÜZLERİ ELEKTRİK VERMİYORLAR

engin dedi ki...

C:1 D:47 dairemi satıyorum ilgilenenler 535 2423074 ü arayabilirler.

Adsız dedi ki...

Engn Bey ne kadar istiyorsunuz eve acaba?

SERKAN dedi ki...

Merhaba;
C-6 BLOK 41 NOLU DAİREMİ DEVREDİYORUM
107 AY ÖDEMESİ OLUP AYLIK ÖDEME 606.OO TL DİR.
Peşinat için tlf da görüşelim.
SERKAN
05325506150

Adsız dedi ki...

slm KomsulR gECEN gUN evımı temızletmeye gittim elektrık asansör su vardı.. Darısı olmayanlarınbasına diyelım bakalım ılk kahvemı hangı komsumla ıcecem.. c4 no:38