22 Ocak 2010 Cuma

Bimer ve Bilgi edinme başvuruları.

Lütfen Bimer ve Toki bilgi edinme başvurularınızı ve gelen cevapları bu konu başlığı altında yorum olarak yazalım.

3 yorum:

GRS dedi ki...

1-) 13 Ağustos 2008

Bu mail size T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı web sitesindeki bilgi edinme başvuru formunda yazılmış bulunan talebe cevap olarak gönderilmiştir.

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ SAYIN GÜRSAN VURAL Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İzmir-Uzundere Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 377 adet konut satışa sunulacaktır. Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin tüm şubeleri tarafından 18 Ağustos-05 Eylül 2008 tarihleri arasında kabul edilecektir. SÖZ KONUSU PROJENİN FİYATLARI KAT VE CEPHEYE GÖRE DEĞİŞMEKTEDİR.KONUT TESLİMİ SÖZLEŞME İMZALAMA TARİHİNDEN İTİBAREN 12 AYDIR. BİLGİLERİNİZE SUNULUR.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2-) 31 Ekim 2009

Bu mail size T.C. Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi Baþkanlýðý web sitesindeki bilgi edinme baþvuru formunda yazýlmýþ bulunan talebe cevap olarak gönderilmiþtir.

BASIN VE HALKLA ÝLÝÞKÝLER MÜÞAVÝRLÝÐÝ SAYIN GÜRSAN VURAL SÖZ KONUSU ÝZMÝR UZUNDERE KONUT TAKSÝTLERÝ KASIM VE ARALIK 2009 TARÝHLERÝ ÝÇÝN DURDURULMUÞ OLUP, EKÝM AYI TAKSÝTLERÝ ÖDENECEKTÝR. OCAK 2010 AYI ÝTÝBARÝ ÝLE KONUT TAKSÝTLERÝNE YENÝDEN BAÞLANACAKTIR. BÝLGÝLERÝNÝZE SUNULUR.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3-) 23 Kasım 2009

SÖZ KONUSU PROJE İLE İLGİLİ OLARAK ÇALIŞMALAR DEVAM ETMEKTE OLUP;

KONUT TESLİMLERİNİN ARALIK AYI SONU İTİBARİ İLE YAPILMASI PLANLANMAKTADIR.



BİLGİLERİNİZE SUNULUR.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4-) 18 Aralık 2009

sayın gürsan vural;

konut teslim tarihlerimiz henüz belirlenmemiş olup;konut teslimlerimize ilişkin çalışmalarımız devam etmektedir.İşlemlerin bitmesinin aradından konutlarımız en kısa zamanda teslim ediecektir.bilgilerinize sunulur.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5-) 31 Aralık 2009

Bu mail size T.C. Baþbakanlýk Toplu Konut Ýdaresi Baþkanlýðý web sitesindeki bilgi edinme baþvuru formunda yazýlmýþ bulunan talebe cevap olarak gönderilmiþtir.

BASIN VE HALKLA ÝLÝÞKÝLER MÜÞAVÝRLÝÐÝ SAYIN GÜRSAN VURAL; SÖZ KONUSU ÝZMÝR UZUNDERE KONUT TAKSÝTLERÝ MART 2010 AYINA KADAR DURDURULMUÞTUR. Ýzmir Uzundere 3080 konut projesi, Kadifekale'de heyelan bölgesi olarak belirlenen alan içerisindeki konutlarýn saðlýklý altyapý ve sosyal donatýlarý ile çaðdaþ bir yerleþim alanýna taþýnmasý için Ýdaremiz ve Ýzmir Büyükþehir Belediyesi arasýnda imzalanan Protokol ile Kentsel Dönüþüm Projesi olarak yapýlmýþtýr. Uzundere'de Ýdaremizce yaptýrýlan konutlara, heyelan bölgesinde her an risk altýnda bulunan konutlarýn taþýnmasýnýn aciliyeti Ýdaremizce bilinmekte ve bu yönde çalýþýlmaktadýr. Yapýmý tamamlanan 3080 konutun elektrik ve içmesuyu abonelik iþlemleri için ilgili kurumlar ile birlikte altyapý test ve kabul iþlemleri ve asansör iþletme ruhsatý için gerekli çalýþmalar devam etmektedir. Altyapý kabullerinin tamamlanmasýný takiben konutlarýn teslimi yapýlacaktýr. BÝLGÝLERÝNÝZE SUNULUR.

GRS dedi ki...

Zafer abi var bizim gibi ev alan yeşil bloklardan internete giremediğinden aradı söyledi onun adına ben yazıyorum. Bimere daha önceki bimer cevaplarını da yollayarak şu şekilde başvuruda bulunmuş:

"Toki beni dolandırdı. Toki izmir uzundere konutlarından ev taksitine girdik, bir buçuk yıl oldu teslim edilmedi"

akabinde Toki halkla ilişkilerden aramışlar demişler işte çalışmala devam ediyor. Zafer abide demiş yalan söylüyorsunuz İnşaat alanından geliyorum 1 çivi çakılmıyor. Cami, alışveriş merkezi, İlköğretim, Lise olduğu gibi duruyor. Tutuşmuşlar Martta verilcek filan demişler ama kim inanır.

Zafer abinin ricası aynı bu şekilde herkes başvuruda bulunsun "Toki bizi dolandırdı". Önceki Bimer başvuruları, sözleşme ve inşaatların durumuda bunun kanıtıdır.

Hoşçakalın.

Unknown dedi ki...

dava açmak için avukatın telefonunu verirmisiniz?ben yeni okudum dün vekalet verildiğini noterde.