5 Kasım 2009 Perşembe

15 Kasım Pazar günü saat 12:00 de Yeşil Bloklarda toplanalım

Yeşil Bloklardan ev alan mustakbel komşular, 15 Kasım 2009 Pazar günü saat 12:00 de Toki Uzundere Yeşil Blokların oradaki çocuk parkında buluşalım.
Evlerin durumunu görelim ve bundan sonra ne yapacağız karar verelim. Kasım ve Aralık ayları taksitleri durduruldu. Ocak ayında devam edecek bu teslim edecekleri anlamına mı gelir yoksa hiç alakası yok mu? Henüz teslimatla ilgili bir tarih hala verilmedi. 1-2 sene daha vermeseler böyle bekleyerek yapabileceğimiz hiç birşey yok. Tek çare mahkeme ya da 2011 seçimlerinde sandıkta çare aramak. Daha ne kadar bekleyeceğiz.
Oturalım bir konuşalım. Ben derim ki önce çekmemiz gereken ihtarı bir çekelim noterden vakit kaybetmeden. Gelen cevaba göre avukata gideriz veya gitmeyiz.
Lütfen herkes bir araştırma yapsın bu işi yapabilecek avukatı ve gerekli bilgiyi araştırsın ve notlarını alıp 15 Kasım 2009 Pazar günü saat tam 12:00 de gelsin konutlara. Yanınızda sözlemelerinizin bir fotokopisinide getirirseniz iyi olur. Ben hep yanımda taşıyorum.
Konutların oradaki bekçi 29 Ekimde 15-20 gün daha sabredin diye içeri almadı. 15-20 geçmiş olacak bakalım neler yapılmış.
Saygılarımla...

Not : Toplantı konusunda buraya yorum yazabilirsiniz.

Hiç yorum yok: