10 Haziran 2009 Çarşamba

Toki Konutları Ağustosa Hazır

Posta Gazetesinin EGE ekinde Tokinin Kadifekale sakinlerine evlerini Ağustosta teslim etmek için Mütahitlerle anlaşıp eksikliklerin giderileceğini ve teslim edeceğini yazdı. 10.Haziran.2009.

11 yorum:

GRS dedi ki...

www.toki.info.tr adresine girebilen varmı ?

Adsız dedi ki...

Evlerin teslimine az zaman kala bu site ile haberleşiyorduk. Çok kötü oldu kapanınca.Uzun zamandır toki.info.tr sitesi kapalı. Sebebini bilen var mı?

Adsız dedi ki...

Neyse boş vermek lazım, cumartesi tokileri ziyarete gittik. Okul bitmiş, alışveriş merkezi kabası ve boyası bitmiş, camlar takılmış. Cami ise kaba inşaat halde. Kadifekaleliler ağustos ayının sonunda evlerine taşınabileceklermiş ve C bloklar ile eylül ayında teslim dediler. Bekliyoruz artık. Bir sene bekledik bir ayda bekleyeceğiz.

GRS dedi ki...

C1 bloktaki musluk ve bataryalar çalınmıştı takılmış mı tekrar izin verdiler mi girmeye?

Adsız dedi ki...

biraz evevel izmirdeki tokı merkezını aradım evlerın AGUSTOS ayından teslım edılecegını söyledıler ..hadı bakalım hayırlısı ama daha cok iş var bence oralarda ...

Adsız dedi ki...

Bizim evimizde C1 de uzaktan baktık artık. C1 blok kapısı kapalı olduğu için apartmana girmedik. musluk ve bataryaların çok kaliteli olmadığı ve diğer tokilerde evlere su basmasına sebeb olduğunu bildiğim için çalınmasına çok da üzülmedim. Zaten zamanla hepsi değişecekti. Bu arada banada tokiden mail geldi. Ağustos teslim dediler. Şimdi eshottan mail bekliyorum. Otobüs seferlerini ne zaman başlatacaklar ve nerelere otobüs olacak bakalım ne zaman geri dönecekler.

Adsız dedi ki...

iyi günler komşular bizde c3 11nolu daireyi aldık enson 6 ağustosta gittik c bloklarda çevre düzenlemesi hiç yok görevli ile görüştük teslim tarihini bilmiyor izmir tokiyi aradım ağustos sonu kesin teslim dedi biran önce evimize taşınmak istiyoruz in şallah doğrudur

GRS dedi ki...

www.toki.info.tr açılıyor.

Adsız dedi ki...

Toki ağustos ayı içinde evler teslim demeye devam ediyor fakat ağustos ayının 13. günündeyiz hiçbir yerde herhangi bir bilgi yok. Sizce evler bu ay içinde teslim edilebilir mi?

Adsız dedi ki...

arkadaşlar yorumları okudum herkez ağustos teslim diyor.fakat kımseden bir ses çıkmıyor anahtar teslimi ile ilgili.artık korkmaya başladık yıne uzatacaklar diee

Adsız dedi ki...

evlerin ne zaman teslim edileceğini merak ediyoruz evlere gittiğimizde görüşeceğimiz bir yetkili bulamıyoruz. Bu konuda toki yetkililerinden bilgi bekliyoruz.